Grote routepaden

Recto
Verso
NIEUWE EDITIE, NIEUW ONTWERP

Op wandelavontuur in BelgiŽ? Dan kan je niet zonder onze GR-overzichtskaart. De nieuwe editie van deze onmisbare wandelkaart is nu beschikbaar in onze webshop.

Koop nu onze nieuwe, uitgebreide overzichtskaart met alle Grote Routepaden door BelgiŽ. Een onmisbaar hulpmiddel voor het plannen van je wandeltocht of -vakantie, voor het uitstippelen van je route, de overnachtingsmogelijkheden onderweg, en de aanvullende, gedetailleerde informatie over elke route. Nieuw is dat ook alle bivakzones zijn aangegeven op deze overzichtskaart.

Het Belgisch net omvat zo'n 9000 bewegwijzerde kilometers. Handig is dat de ingetekende routes niet stoppen op de grens: Je vindt er dus ook de aansluitende Franse GR-paden, Nederlandse LAW's, Duitse Fernwanderwege en de Luxemburgse nationale wandelpaden op terug. Zo is de kaart goed voor meer dan 10.000 km aan Grote Routepaden.

De kaart wordt uitgegeven door het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), dat in samenwerking met Grote Routepaden en Les Sentiers de Grande Randonnťe de overzichtskaart uitwerkte. Het NGI heeft zijn kaartachtergrond speciaal aangepast op schaal 1:300.000, zodat de kaart overzichtelijk en vlot hanteerbaar is.

Ontdek de nieuwe trajecten en overnachtingsmogelijkheden.

In deze volledig herziene versie zijn alle nieuwe GR-routes en trajectvernieuwingen opgenomen, net als alle jeugdherbergen, bivakzones (nieuw!), etappehuizen, natuurvriendenhuizen en trekkershutten onderweg. De gedetailleerde route-informatie is ook compleet vernieuwd, op een praktische manier ingedeeld en ze heeft een zeer aantrekkelijke lay-out gekregen!

Zelfs de ervaren GR-wandelaar zal op deze kaart nieuwe trajecten en overnachtingsmogelijkheden kunnen ontdekken!

Voorzijde

De voorzijde bestaat uit een topografische kaart van BelgiŽ en de grensregio's op een schaal van 1:300 000 van het Nationaal Geografisch Instituut. Hierop staan alle Grote Routepaden in BelgiŽ en zijn buurlanden. Goed voor meer dan 10.000 km bewegwijzerd wandelplezier. Een ideaal opstapje voor je wandelavontuur dus!

Op de kaart wordt ook een selectie van logiesmogelijkheden meegegeven: jeugdherbergen, trekkershutten, campings, Natuurvriendenhuizen en etappehuizen.

Achterzijde

Op de achterzijde van de kaart vind je leuke informatie over de routes, de betrokken organisaties, de bewegwijzering, actuele route-informatie, het Europese wandelnetwerk en verwijzingen naar meer nuttige informatie. En dit in 4 talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels!