Lange afstand Fietsroutes (LF) België en Grensregio's

Op fietsavontuur in België? Dan kan je niet zonder onze LF-overzichtskaart. De nieuwe editie van deze onmisbare fietskaart is nu beschikbaar in onze webshop.

De LF-overzichtskaart vormt de perfecte basis voor het plannen van weekend- en dagtochten, én in het bijzonder voor het plannen van meerdaagse trektochten of fietsvakanties. Je kan naar eigen voorkeur een traject uitstippelen over de verschillende routes. Of je kunt kiezen voor één afzonderlijke thematische LF-route. Ze leiden je door diverse regio's, zelfs over de grenzen heen. Zo ontdek je op een sportieve manier heel wat verrassende plekjes in binnen- en buitenland.

Voor de trajecten wordt altijd gezocht naar veilige fietswegen uit de buurt van drukke verkeersassen.

7,00 + verzendingskosten


Voorzijde

De voorzijde bestaat uit een topografische kaart van België en de grensregio's op een schaal van 1:300 000. Hierop staan alle Vlaamse LF-routes en Groene Wegen aangeduid, de Waalse Rando Vélo's en RAVeLs, én de aansluitende fietsroutes in de buurlanden. Goed voor meer dan 4500 km bewegwijzerde Belgische fietstrajecten. Een ideaal overzicht dus!

Op de kaart wordt ook een beperkte selectie van logiemogelijkheden meegegeven: jeugdherbergen, trekkershutten, bivakzones, Natuurvriendenhuizen en gîtes d'étapes.

Achterzijde

Op de achterzijde van de kaart vind je leuke informatie over de routes, de betrokken organisaties, de bewegwijzering, actuele routeinformatie, het Europese fietsnetwerk en verwijzingen naar meer nuttige informatie. En dit in 4 talen! Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Bestellen?