BeGeo is uitgegroeid tot het jaarlijkse evenement van de sector van de geografische informatie op nationaal niveau, met een Europese uitstraling. De zevende editie van het congres met beurs heeft op 4 oktober 2022 plaats in Brussels Expo, in aanwezigheid van minister van Defensie Ludivine Dedonder.

Neem deel aan deze dag die volledig gewijd is aan geodata en ontmoet er talrijke actoren uit de openbare sector, de academische en de onderzoekswereld, de privésector en het verenigingsleven. Ook dit jaar is de toegang tot het congres en de beurs volledig gratis. Reserveer nu al uw plaats.

BeGeo 2022, dat zijn 6 tracks die dieper ingaan op vernieuwende toepassingen van geodata. U hoort er standpunten van experts over het gebruik van geodata voor een beter beheer van rampen, voor duurzaam waterbeheer of nog voor smart urban commerce. Open data, het beheer van geodata via digitale tweelingen, hun lopende integratie op Europees niveau en de evoluties in tijden van artificiële intelligentie komen ook aan bod.