Het Nationaal Geografisch Instituut (NGI), in samenwerking met Agoria en TMAB Business Events, alsook partnerorganisaties en sponsors, nodigen u uit om gratis deel te nemen aan het belangrijkste evenement van de geografische informatiesector op nationaal niveau, met een Europese dimensie. Registreer nu hier, lees alle informatie na op de website Begeo.be en klik hier om de teaser video te bekijken.

Een gevarieerd en relevant programma rond de verschillende sleutelaspecten van geo

Het BeGeo-team kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen op de zevende editie van haar beurs en congres, in aanwezigheid de belangrijkste actoren uit de sector van de geografische informatie, afkomstig uit de overheidsdiensten, de academische wereld, de onderzoekswereld, de particuliere sector en verenigingen.

10.00 – 11.00 : De officiële opening van Begeo zal plaatsvinden in aanwezigheid van de minister van Defensie Ludivine Dedonder en mevrouw Ingrid Vanden Berghe, Administrateur-generaal van het NGI. Het NGI is een bevoorrechte partner van Defensie. Na deze welkomsttoespraken geeft Ton Zijlstra, founding partner van The Greenland.eu, zijn visie op de mogelijkheden en uitdagingen van gegevensuitwisseling, waarvan geo één van de fundamenten is.

11.00 – 11.30 : Koffiepauze en netwerkmoment met standhouders op de beurs.

11.30 – 12.45 : Ochtend met parallelle thematische tracks.

12.45 – 13.45 : Lunchpauze.

13.45 – 15.00 : Namiddag met parallelle thematische tracks.

15.00 – 15.30 : Koffiepauze en netwerkmoment met standhouders op de beurs.

15.30 – 16.15 : Uitreiking van de GeoSpatial Awards gevolgd door een sluitingswoord door mevrouw Ingrid Vanden Berghe.

Vanaf 16 :15 : BeGeo-deelnemers zijn uitgenodigd op de receptie.

Registreer nu hier, noteer 4 oktober in uw agenda, en volg het #BeGeo nieuws op onze Twitter account @NGIGN_BeGeo. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op BeGeo 2022!

Het BeGeo team

Organisator: National Geografisch Instituut (NGI) met de steun van Agoria en TMAB Business Events.