03/02/2021

Ontmoeting met Ludivine Dedonder, Minister van Defensie

Vrijdag 22 januari had onze Administrateur-Generaal Ingrid Vanden Berghe de kans om de strategische visie en toekomst van het NGI te bespreken met de nieuwe Minister van Defensie Ludivine Dedonder. Defensie is een sleutelpartner van het NGI alsook zijn voogdijministerie. Een aangename eerste kennismaking en de start van een mooie verdere samenwerking!

16/12/2020

Oud en nieuw op het NGI 

De feestdagen komen eraan. Hoewel de eindejaarsperiode er dit jaar iets anders zal uitzien dan de voorbije jaren maken we er samen het beste van. Bent u nog op zoek naar een last-minute geschenk of een kaart om er tijdens de vakantie op uit te trekken in België? We brengen u graag op de hoogte […]

25/11/2020

Het NGI helpt mee in de strijd tegen corona

Op vraag van de FOD Volksgezondheid hielp het NGI bij de ontwikkeling van een webapplicatie, waarmee burgers eenvoudig een afspraak kunnen maken voor een coronatest in een nabij gelegen triagecentrum. Zo wordt de zwartwit-versie van de authentieke bron CartoWeb.be als basiskaart gebruikt om de in de buurt beschikbare triagecentra zichtbaar te maken.